ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της κτηνωδίας στη Θεσσαλονίκη: «Έκοψαν τα γεννητικά όργανα στα γατάκια»

Οι κάτοικοι της οδού Εθνικής Αμύνης είναι συγκλονισμένοι από την φρικτή υπόθεση θανάτου

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της κτηνωδίας στη Θεσσαλονίκη: «Έκοψαν τα γεννητικά όργανα στα γατάκια»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της κτηνωδίας που διαπράχθηκε την Τρίτη στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης όταν άγνωστος ή άγνωστοι έσφαξαν και τεμάχισαν δύο αδέσποτα γατάκια και στη συνέχεια τα πέταξαν νεκρά μέσα σε ταΐστρες.

Όλη η γειτονιά του Φιλύρου είναι μέχρι σήμερα αναστατωμένη και όπως λένε δεν πρόκειται να ηρεμίσουν αν δεν εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που σκότωσαν με αυτόν τον βάναυσο τρόπο τις δύο νεογέννητες γάτες, τις οποίες πρόσεχαν οι οικογένειες που κατοικούν στην περιοχή.

Τα δύο γατάκια γεννήθηκαν στην αυλή της πολυκατοικίας που κατοικεί η Χρύσα Κουρουκερέζη και η ίδια περιγράφει το χρονικό της κτηνωδίας. Όπως λέει, το συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, όταν τα γατάκια που είχαν γεννηθεί πριν τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκαν νεκρά και πεταμένα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ που έχει τοποθετήσει άλλη κάτοικος της γειτονιάς στην αυλή της πολυκατοικίας και χρησιμοποιείται ως ταΐστρα για τα αδέσποτα.

«Κυριολεκτικά τα νεογέννητα γατάκια που σκότωσαν βρέθηκαν στριφογυρισμένα, όπως δηλαδή στρίβουμε ένα πανί για να το στραγγίξουμε από τα νερά. Στο κάτω μέρος ήταν ανοιγμένα και έλειπαν τα γεννητικά τους όργανα», περιγράφει σοκαρισμένη.

Οι κάτοικοι της οδού Εθνικής Αμύνης είναι συγκλονισμένοι από την φρικτή υπόθεση θανάτου και έχουν αναλάβει ενεργό ρόλο προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη. Μάλιστα, μετά την μήνυση που κατέθεσαν στην αστυνομία δύο γυναίκες της περιοχής, οι κάτοικοι μαζεύουν χρήματα τα οποία σκοπεύουν να δώσουν σε όποιον παρέχει στοιχεία για τον δράστη ή τους δράστες.

Σύμφωνα με την κα. Κουρουκερέζη, στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά με φόλες στην περιοχή, ωστόσο οι κάτοικοι εκτιμούν ότι λόγο της βαναυσότητα του εγκλήματος, πιθανότατα να μην πρόκειται για τους ίδιους δράστες. «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τόσο φριχτό στην περιοχή μας και ανησυχούμε πολύ. Ελπίζουμε να εντοπιστεί γρήγορα αυτός ή αυτοί που το έκαναν. Σήμερα ήτανε γατάκια, αύριο μπορεί να το κάνει και στα παιδιά μας, καθώς αυτός που δεν διστάζει να αφαιρέσει μία ζωή, δεν έχει ενδοιασμούς», λέει με ανησυχία η κα. Κουρουκερέζη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον οι κάτοικοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι δράστες να σκότωσαν τα γατάκια με σκοπό να στείλουν ένα μήνυμα σε όσους ανθρώπους ταΐζουν τα αδέσποτα της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.