ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φθιώτιδα: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αμάξι του τούμπαρε στα χωράφια

Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου

Φθιώτιδα: 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αμάξι του τούμπαρε στα χωράφια

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Φθιώτιδα στην είσοδο του Δομοκού, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νέων παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 03:00 στην παλαιά Εθνική οδό Λαμίας-Λάρισας και ειδικότερα στην είσοδο του Δομοκού, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 27χρονος κι ένας 16χρονος, βγήκε εκτός δρόμου.

Το όχημα, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατάληξε στα χωράφια έχοντας ανατραπεί, οδηγούσε ο 27χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του, όπως και τον τραυματισμό του 16χρονου, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να βρίσκουν τους δύο νέους εκτός οχήματος όταν έφτασαν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και αρχικά οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, αποφασίστηκε εσπευσμένα η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς η κατάσταση της υγείας του 27χρονου είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.