ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: 64χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με μία ταινία στο στόμα στο σπίτι του στην Στυλίδα

Ζούσε μόνος του και δεν απαντούσε από το πρωί στα τηλέφωνα συγγενών

Φθιώτιδα: 64χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με μία ταινία στο στόμα στο σπίτι του στην Στυλίδα

Απαγχονισμένος με μία ταινία στο στόμα βρέθηκε ένας 64χρονος άνδρας το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στο σπίτι του στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ δίπλα του υπήρχε και μία σκάλα.

Ο 64χρονος συνταξιούχος ζούσε μόνος του και δεν απαντούσε από το πρωί στα τηλέφωνα συγγενών. Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν.

Όταν πήγαν στο σπίτι του συγγενού τους και άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 64χρονος ήταν κρεμασμένος από το ταβάνι, χωρίς τις αισθήσεις του, και δίπλα του υπήρχε μία σκάλα. Μάλιστα φέρεται να είχε και μία μονωτική ταινία στο στόμα!

Στο σπίτι του νεκρού άνδρα έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας. Ερευνούν προσεκτικά όλα τα ευρήματα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.