Πριν από δύο χρόνια είχε πέσει σε χαράδρα στην ίδια περιοχή

Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική για 76χρονο άνδρα που αγνοούνταν στις απόκρημνες πλαγιές του Παρνασσού, κοντά στη Φτερόλακκα.

Ο άνδρας συνήθιζε να πηγαίνει στο βουνό για να μαζεύει τσάι δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε. Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν αφού δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, πυροσβέστες από το ΠΚ Αμφίκλειας, με επικεφαλής το Διοικητή τους Επαμεινώνδα Βακράκο, κατάφεραν να εντοπίσουν τα πράγματα του ηλικιωμένου και μερικά λεπτά αργότερα δυστυχώς να βρουν και τον ίδιο νεκρό σε γκρεμό, περίπου τρεις στροφές πριν το σαλέ της Φτερόλακκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για τον ίδιο άντρα που πριν από δύο χρόνια είχε κινητοποιήσει και πάλι τις αρχές, πέφτοντας σε χαράδρα στην ίδια περίπου περιοχή.

Χτυπημένος τότε είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την πυροσβεστική και τελικά να εντοπιστεί από το σήμα του κινητού του και να διασωθεί χάρη στη μεγάλη επιχείρηση που είχε στήσει και πάλι η Πυροσβεστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ανάσυρση της σορού του από το γκρεμό, θα επιχειρήσει η ειδική ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που κινητοποιήθηκε για αυτό το λόγο από τη Λαμία.