Φθιώτιδα: 76χρονος βγήκε να μαζέψει τσάι και έπεσε σε γκρεμό – Εντοπίστηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα

Πριν από δύο χρόνια είχε πέσει σε χαράδρα στην ίδια περιοχή

Φθιώτιδα: 76χρονος βγήκε να μαζέψει τσάι και έπεσε σε γκρεμό – Εντοπίστηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα

Συναγερμός σήμανε σε αστυνομία και πυροσβεστική για 76χρονο άνδρα που αγνοούνταν στις απόκρημνες πλαγιές του Παρνασσού, κοντά στη Φτερόλακκα.

Ο άνδρας συνήθιζε να πηγαίνει στο βουνό για να μαζεύει τσάι δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν επέστρεψε. Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν αφού δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, πυροσβέστες από το ΠΚ Αμφίκλειας, με επικεφαλής το Διοικητή τους Επαμεινώνδα Βακράκο, κατάφεραν να εντοπίσουν τα πράγματα του ηλικιωμένου και μερικά λεπτά αργότερα δυστυχώς να βρουν και τον ίδιο νεκρό σε γκρεμό, περίπου τρεις στροφές πριν το σαλέ της Φτερόλακκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για τον ίδιο άντρα που πριν από δύο χρόνια είχε κινητοποιήσει και πάλι τις αρχές, πέφτοντας σε χαράδρα στην ίδια περίπου περιοχή.

Χτυπημένος τότε είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την πυροσβεστική και τελικά να εντοπιστεί από το σήμα του κινητού του και να διασωθεί χάρη στη μεγάλη επιχείρηση που είχε στήσει και πάλι η Πυροσβεστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ανάσυρση της σορού του από το γκρεμό, θα επιχειρήσει η ειδική ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που κινητοποιήθηκε για αυτό το λόγο από τη Λαμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.