ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθιώτιδα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Κάτοικοι υποστήριξαν ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί

Φθιώτιδα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Συμπλοκή μεταξύ Ρομά σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/2) στην Ανθήλη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο ατόμων.

Οι διαπληκτισμοί μεταξύ δύο οικογενειών που μένουν στην περιοχή, είχε ξεκινήσει από νωρίς, όμως κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και βγήκαν στο δρόμο δεκάδες άτομα.

Στο σημείο επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για τραυματίες. Ένα άτομο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ένα επιπλέον ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο για να παραλάβει ακόμη έναν τραυματία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τραυματισμοί είναι από ξυλοδαρμό, ωστόσο κάτοικοι της Ανθήλης υποστήριξαν ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί, στοιχείο που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.