ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φθιώτιδα: Διαρρήκτης προσπαθούσε να διαφύγει με κλοπιμαία – Έπαθε λάστιχο και συνελήφθη

Έκρυψε πρόχειρα σε διπλανό χωράφι με βλάστηση τα κλοπιμαία και πήγε να βρει άλλο λάστιχο για να το αλλάξει

Φθιώτιδα: Διαρρήκτης προσπαθούσε να διαφύγει με κλοπιμαία – Έπαθε λάστιχο και συνελήφθη

Ένας διαρρήκτης το μεσημέρι του Σαββάτου μπήκε σε ένα σπίτι στην Τιθορέα Φθιώτιδας και το ρήμαξε, καθώς πήρε από τηλεόραση μέχρι και το πετρογκάζ με τη φιάλη υγραερίου.

Ωστόσο όταν έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του έπαθε λάστιχο. Ο άνδρας  που προφανώς δεν είχε ρεζέρβα, έκρυψε πρόχειρα σε διπλανό χωράφι με βλάστηση τα κλοπιμαία και πήγε να βρει άλλο λάστιχο για να το αλλάξει.

Οι αστυνομικοί όμως του Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας, που ενημερώθηκαν για την κλοπή, είχαν εντοπίσει το όχημα και τον περίμεναν. Έτσι όταν ο οδηγός επέστρεψε για να αλλάξει το λάστιχο τον συνέλαβαν.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ο χαλκοσωλήνας (ρολό) που είχε κλαπεί από το σπίτι, ενώ σε κοντινό σημείο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από κλαδιά, όλα τα υπόλοιπα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.