ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φθιώτιδα: Δυο εργάτες παραλίγο να πεθάνουν από αναθυμιάσεις

Στο Κέντρο Υγείας εξετάστηκαν προληπτικά και οι τέσσερις πυροσβέστες που έλαβαν μέρος στον απεγκλωβισμό

Φθιώτιδα: Δυο εργάτες παραλίγο να πεθάνουν από αναθυμιάσεις

Δυο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες με βενζινοκίνητο δισκοπρίονο μέσα σε αποθήκη – φρεάτιο βάθους 3 μέτρων και ένα ακόμη άτομο εκτός του φρεατίου, παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

Μάλιστα τα δύο άτομα που ήταν εντός του φρεατίου, άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους και εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταλάντης που έφτασε στο σημείο με έξι άνδρες και τέσσερα οχήματα.

Χάρη στις ενέργειες τους, οι εργάτες απεγκλωβίστηκαν από το φρεάτιο, ενώ ασθενοφόρο που έφτασε από την περιοχή ευθύνης του ΚΥ Καμένων Βούρλων, τους διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης για πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είναι γενικά σε καλή κατάσταση και μόνο ένας εξ αυτών εκδήλωσε ναυτία.

Στο Κέντρο Υγείας εξετάστηκαν προληπτικά και οι τέσσερις από τους πυροσβέστες που έλαβαν μέρος στον απεγκλωβισμό εντός του φρεατίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το ΑΤ Λοκρών αστυνομικοί του οποίου συνέδραμαν επίσης στην επιχείρηση διάσωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.