ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φθιώτιδα: Νταλίκα «σκαρφάλωσε» στο διαχωριστικό στηθαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία (φώτο)

Το βαρύ όχημα σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο

Φθιώτιδα: Νταλίκα «σκαρφάλωσε» στο διαχωριστικό στηθαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία (φώτο)

Μια νταλίκα εξετράπη της πορείας της το απόγευμα της Δευτέρας (6/2) λίγο πριν τις 18:30’ στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία στο 175ο χλμ κοντά στο Λογγό.

Το βαρύ όχημα σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο, ενώ αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για τραυματισμό και εγκλωβισμό του Τούρκου οδηγού της.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική και ανθρώπους της Οδού. Ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ όμως δε χρειάστηκε ούτε η δική της συνδρομή καθώς ο οδηγός `βγήκε μόνος του χωρίς πρόβλημα από το όχημα.

Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το ευτύχημα ήταν επίσης ότι στην εκτροπή δεν ενεπλάκη άλλο διερχόμενο όχημα. Μέχρι την απομάκρυνση του μεγάλου οχήματος η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.