ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φθιώτιδα: Τροχαίο στις στροφές Δομοκού – Ένας σοβαρά τραυματίας

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός πετάχτηκε από το όχημα

Φθιώτιδα: Τροχαίο στις στροφές Δομοκού – Ένας σοβαρά τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή ΙΧΦ τύπου 4Χ4 σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/11) στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού λίγο πριν την Πηγή Αχιλλέως. 

Το επαγγελματικό όχημα κατευθυνόταν προς Δομοκό, όταν κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα χτυπώντας στο τοιχάκι που οριοθετεί το πρανές.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός πετάχτηκε από το όχημα, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε ανάποδα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.