ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φθιώτιδα: Xειροπέδες σε καλλιεργητές φυτείας με 467 δενδρύλλια κάνναβης

Οι δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω

Φθιώτιδα: Xειροπέδες σε καλλιεργητές φυτείας με 467 δενδρύλλια κάνναβης

Πάνω από 500.000 ευρώ εκτιμάται ότι θα έβαζαν στην τσέπη αν προλάβαιναν να διακινήσουν την παραγωγή τους οι δύο αλλοδαποί καλλιεργητές μιας μεγάλης χασισοφυτείας που εντοπίστηκε καλά κρυμμένη μέσα σε φυσική βλάστηση με πουρνάρια ύψους άνω των τριών μέτρων, σε μια αγροτική περιοχή της Αμφίκλειας στην Φθιώτιδα.

Οι δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας το πρωί της Κυριακής όταν πήγαν στη φυτεία με Ι.Χ. αυτοκίνητο και στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι και δύο κινητά, ενώ στους δυο δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους που είχαν εκχερσώσει κατασχέθηκαν 467 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 ως 1,60 μέτρου, το πότισμα των οποίων γινόταν από γειτονικό ρυάκι με λάστιχο μήκους 300 μέτρων! Στην ευρύτερη περιοχή κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα σκαλιστήρι, ένα ποτιστήρι, ένας πλαστικός κουβάς και δυο σακούλες οι οποίες περιείχαν λίπασμα, καθώς και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι καλλιεργητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος ενός από τους αλλοδαπούς εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών και μία καταδικαστική απόφαση για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Ήδη, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Fthiwtida-xasisofyteia3
Fthiwtida-xasisofyteia2
Fthiwtida-xasisofyteia4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.