ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φυλακές Αυλώνα: Σύλληψη δυο αλλοδαπών που προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά και κινητά

Φορτηγό με επιβαίνοντες τους κατηγορουμένους προσέγγισε τις φυλακές με τους αστυνομικούς να το ακινητοποιούν

Φυλακές Αυλώνα: Σύλληψη δυο αλλοδαπών που προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά και κινητά

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (7/3) στον Αυλώνα, δύο αλλοδαποί, 36 και 45 ετών, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και εισαγωγή και διάθεση συσκευών κινητής τηλεφωνίας σε κατάστημα κράτησης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και κινητών τηλεφώνων στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα, κρυμμένων σε όχημα τροφοδοσίας, προκειμένου να παραληφθούν και να πωληθούν σε κρατουμένους, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών με σκοπό την αποτροπή της εγκληματικής ενέργειας.

Ειδικότερα, το φορτηγό τροφοδοσίας με επιβαίνοντες τους κατηγορουμένους, προσέγγισε το κατάστημα κράτησης του Αυλώνα.

Λίγο πριν εισέλθει σε αυτό, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό του φορτηγού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε κρύπτη ανάμεσα στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη 26,3 γραμμαριών.

Ακολούθησε έρευνα στον αποθηκευτικό χώρο-ψυγείο του οχήματος, όπου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε είδη μαναβικής, σακούλα που περιείχε, μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης 157,1 γραμμ., 3 κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM, 3 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και 3 ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.