ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φύλακες Δομοκού: Γυναίκα πήγε ηρωίνη στον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

H 30χρονη Ελληνίδα κουβαλούσε σάκο στις ραφές του οποίου ήταν κρυμμένες 16 συσκευασίες με ηρωίνη

Φύλακες Δομοκού: Γυναίκα πήγε ηρωίνη στον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Μια 30χρονη Ελληνίδα, που εμφανίστηκε στο επισκεπτήριο στις φυλακές Δομοκού, την περασμένη Τετάρτη επιχείρησε να παραδώσει στον δολοφόνο του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ένα  σάκο στις ραφές του οποίου ήταν κρυμμένες 16 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 116,7 γραμμαρίων.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν τα ναρκωτικά και ο 38χρονος βαρυποινίτης Ιμπραχίμ Μπραχιμάι που εμπλέκεται στην δολοφονία του Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017, αλλά και σε ληστείες, παράνομη είσοδο στη χώρα, οπλοφορία και οπλοχρησία, παραδέχτηκε ότι προοριζόταν για εκείνον.

Η 30χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, όπου ισχυρίστηκε ότι της είχε δώσει το σάκο ένας άγνωστός της για να τον παραδώσει στον αλλοδαπό κρατούμενο, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι περιείχε ναρκωτικά. Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής την έκριναν προσωρινά κρατούμενη. Σε βάρος του βαρυποινίτη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και ηθική αυτουργία σε αυτήν.

Και δεύτερη απόπειρα

Την ίδια ημέρα, συνελήφθη και μια 40χρονη αλλοδαπή, η οποία προσπάθησε να παραδώσει στο επισκεπτήριο μια πετσέτα στην οποία είχε κρυμμένα 12,7 γραμμάρια ηρωίνης σε δύο Αλβανούς κρατούμενους που εκτίουν ο ένας ισόβια και ο άλλος ποινή κάθειρξης στις φυλακές Δομοκού. Εισαγγελέας και ανακριτής της άσκησαν δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και την άφησαν ελεύθερη, με τον περιοριστικό όρο να γίνει το παρών μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.