ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατούμενων – Ακρωτηριάστηκε εμπλεκόμενος

Ο καυγάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξέσπασε για οικονομικές διαφορές

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατούμενων – Ακρωτηριάστηκε εμπλεκόμενος

Το πρωί της Τετάρτης 18 Μαΐου, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ αλλοδαπών κρατούμενων από την 3η και 4η πτέρυγα με αποτέλεσμα ένας από εμπλεκόμενους να ακρωτηριαστεί.

Συγκεκριμένα, ξέσπασε άγριος καυγάς στις φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα σε 8 κρατούμενους, οι επτά από τους οποίους είναι από το Αφγανιστάν και ένας από το Ιράν.

Ο καυγάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξέσπασε για οικονομικές διαφορές.

Ωστόσο, η συμπλοκή πήρε γρήγορα δραματικές διαστάσεις, καθώς οι κρατούμενοι έβγαλαν αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να ακρωτηριαστεί στο δάχτυλό του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση για τη συγκόλλησή του.

Ένας ακόμα κρατούμενος χτυπήθηκε στη γνάθο και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο του Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που σταμάτησαν τη συμπλοκή, ενώ οι εμπλεκόμενοι – πλην των δυο τραυματιών – θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.