ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φυλή: 6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας 

Φυλή: 6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής, στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε περιοχές και εστίες που διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε 1 οικία, ελέχθησαν 87 άτομα και 41 οχήματα, προσήχθησαν 3 άτομα, βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις ΚΟΚ και κατασχέθηκαν 0,5 γρ. κοκαΐνης. Παράλληλα, συνελήφθησαν 6 άτομα (3 για ρευματοκλοπή, 1 για ναρκωτικά και 2 περί ΚΟΚ), ενώ επιπλέον διεκόπη η παράνομη σύνδεση με το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ σε 3 οικίες.

Από την ΕΛΑΣ υπενθυμίζεται ότι ανάλογες ειδικές επιχειρήσεις σε περιοχές με όξυνση της παραβατικότητας έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, μόνο το διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου έως και 11 Οκτωβρίου, έγιναν 4.113 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 1.632 μετατράπηκαν σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, όπως ενδεικτικά: παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κλοπές, εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης, λειτουργία παράνομων χυτηρίων, παράνομη οπλοφορία, κ.λπ..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας με σκοπό την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.