ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φυλή: Η κυρία Τούλα έφτιαξε καφέ στους αστυνομικούς που την έσωσαν από τις φλόγες – «Σας λυπήθηκα» (βίντεο)

«Σας βλέπω εκεί πέρα και λυπάμαι για όλα τα παιδιά μέσα στη φωτιά που καιγόσαστε και τρέχετε»

Φυλή: Η κυρία Τούλα έφτιαξε καφέ στους αστυνομικούς που την έσωσαν από τις φλόγες – «Σας λυπήθηκα» (βίντεο)

Την περασμένη Τρίτη (22/08) ύστερα από την αποστολή ειδοποιήσεων του  «112» στους κατοίκους για εκκένωση της Φυλής, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της κυρίας Τούλας για να την απεγκλωβίσουν από τις φλόγες. Η ηλικιωμένη για να τους ευχαριστήσει τους είπε ότι κάποια στιγμή θέλει να τους περιποιηθεί και να τους φτιάξει καφέ.

Όταν η φωτιά στην περιοχή έσβησε, η κυρία Τούλα επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί όμως της επεφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού την επισκέφτηκαν για τους ψήσει τον καφέ που τόσο πολύ ήθελε! Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ, η κυρία Τουλά εξηγεί ότι ο λόγος που επέμενε ήταν γιατί τους λυπόταν που καίγονταν στις φωτιές. Λίγο αργότερα όμως οι αστυνομικοί που την απεγκλώβισαν εκείνη τη μέρα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και εκείνη τους υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.

«Σας λυπήθηκα. Λέω, κάτσε να φτιάξω ένα καφεδάκι να πιείτε, είσαστε μέσα στη φωτιά και καιγόσαστε. Λυπάμαι αγόρι μου. Σας βλέπω εκεί πέρα και λυπάμαι για όλα τα παιδιά μέσα στη φωτιά που καιγόσαστε και τρέχετε» είπε η κύρια Τούλα και λίγο μετά έφτιαξε καφέ στους ανθρώπους  που την έσωσαν από τις φωτιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν πολύ ευχάριστη η κυρία Τούλα. Και μέσα στο περιπολικό είχε το καλαμπούρι της», δήλωσε αστυνομικός που βοήθησε την κυρία Τούλα να εκκενώσει το σπίτι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.