ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φυτεία κάνναβης με 106 δενδρύλλια διατηρούσε στο σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους ένας 38χρονος

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι και 30 κιλά κατεργασμένης κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν 36.880 ευρώ

Φυτεία κάνναβης με 106 δενδρύλλια διατηρούσε στο σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους ένας 38χρονος

Μια κανονική φυτεία κάνναβης καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του ένας αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 38χρονος είχε δημιουργήσει ένα φυτώριο υδροπονικής κάνναβης αποτελούμενο από 106 δενδρύλλια. Μετά από καταγγελία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήσαν έφοδο στο σπίτι του δράστη στους Αγίους Αναργύρους όπου εντόπισαν τα φυτά καθώς και 30 κιλά κατεργασμένης κάνναβης.

kanavi_agioi_anargiroi__6_
kanavi_agioi_anargiroi__5_
kanavi_agioi_anargiroi__4_

Όπως προέκυψε από την έρευνα στην οικία του, ο συλληφθείς είχε στήσει ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας για τα δενδρύλλια της κάνναβης ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.880 ευρώ.

kanavi_agioi_anargiroi__1_
kanavi_agioi_anargiroi__3_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της αστυνομίας για τη συμμετοχή και άλλων ατόμων στο κύκλωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.