ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Καλλιακμάνης: «Ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του»

«Έγιναν τραγικά λάθη από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ»

Γ.Καλλιακμάνης: «Ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι αυτός που δολοφόνησε τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) δεν φαίνεται να είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του.

Παράλληλα, επεσήμανε πως έγιναν λάθη από την πλευρά της Αστυνομίας επισημαίνοντας: «Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛ.ΑΣ είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός, αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μία ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις».

Ερωτώμενος ο Γιώργος Καλλιακμάνης αν επίκεινται στην Αστυνομία κρίσεις προσωπικού σε ανώτατο επίπεδο απάντησε ότι είναι λογικό να συμβούν, καθώς τις καρατομήσεις ακολουθούν κενές θέσεις που θα πρέπει να αναπληρωθούν.

Ως προς την πορεία των ερευνών ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής υπογράμμισε ότι ήδη είναι προς διερεύνηση τα στίγματα των τηλεφώνων και είναι αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά την διάρκεια της σύρραξης φαίνεται από τις κάμερες ότι κάποιοι πλησίασαν και χτύπαγαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.