Γ.Καραϊβάζ: Τα νέα στοιχεία με το λευκό βαν – «Τον δολοφόνησαν γιατί φοβήθηκαν αυτά που θα έγραφε» λέει η χήρα του

«Θεωρώ δεδομένο ότι θα εξιχνιαστεί η δολοφονία του»

Γ.Καραϊβάζ: Τα νέα στοιχεία με το λευκό βαν – «Τον δολοφόνησαν γιατί φοβήθηκαν αυτά που θα έγραφε» λέει η χήρα του

«Τον δολοφόνησαν γιατί δεν τους άρεσε αυτά που έγραφε και φοβήθηκαν ίσως αυτά που θα γράψει. Είναι ξεκάθαρο το γιατί δολοφόνησαν τον Γιώργο», δήλωσε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ επισήμανε ότι «θεωρώ δεδομένο ότι θα εξιχνιαστεί και του Γιώργου η δολοφονία, δίνω πίστη στους Έλληνες αξιωματικούς, το θεωρώ δεδομένο ότι θα εξιχνιαστεί».

Όλα έγιναν στις 9 Απριλίου 2021, όταν ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ παραμένει ανεξιχνίαστη δύο χρόνια μετά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών φαίνεται πως έχουν συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία για τις κινήσεις των δραστών αλλά και για την ταυτότητα ενός που μετείχε στην ομάδα των εκτελεστών.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για ένα λευκό βαν – που εντοπίζεται στις κάμερες ασφαλείας να κινείται σε κομμάτι της διαδρομής που πιθανόν να ακολούθησαν οι δράστες με το μαύρο σκούτερ, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι το κρησφύγετό τους βρίσκεται στη Νίκαια.

«Είναι πιο δύσκολες μέρες όταν είναι κοντά γιατί αυτό που έρχεται στο μυαλό είναι η ζωή πριν από το συμβάν αυτό, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο δύσκολες αυτές οι μέρες, είναι κάτι σαν γενέθλια στο αντίθετο», δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, σημειώνοντας πως «τη μέρα που σκοτώσανε τον Γιώργο ερχόταν για να βγει την πρώτη του βόλτα με το αυτοκίνητο του Δημήτρη, να του δείξει του παιδιού το καινούργιο του αυτοκίνητο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, «δεν υπάρχει η ασφάλεια που είχαμε όσο είχαμε τον Γιώργο, είχαμε μια ασφάλεια νιώθαμε και εγώ και το παιδί κάτι το δεδομένο, τα πράγματα ήταν σε μια ροή, τώρα έχουν ανατραπεί όλα αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.