ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Λέων: Αν γίνει εκταφή των σορών τόσο της 9χρονης όσο & της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να ληφθούν τρίχες

«Η τρίχα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μας δίνει την ανάλυση ουσιών σε βάθος χρόνου»

Γ.Λέων: Αν γίνει εκταφή των σορών τόσο της 9χρονης όσο & της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να ληφθούν τρίχες

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, έκανε ξανά παρέμβαση στις εν εξελίξει έρευνες τόσο για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της προφυλακισμένης 33χρονης μητέρας.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο κ. Λέων τονίζει ότι αν γίνει εκταφή των σορών τόσο της 9χρονης όσο και της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να ληφθούν οπωσδήποτε τρίχες προκειμένου από εκεί να αξιοποιηθεί βιολογικό υλικό.

Με τον τρόπο αυτό εξηγεί ο ιατροδικαστής θα έχουμε μια αξιόπιστη εικόνα για τη χρήση ουσιών όπως η κεταμίνη τονίζοντας ότι «ως χώρα έχουμε ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών, στην Κρήτη».

«Η τρίχα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μας δίνει την ανάλυση ουσιών σε βάθος χρόνου. Είναι το μόνο βιολογικό υλικό στο οποίο μπορούμε να δούμε ακόμη και πριν 2-3 μήνες αν υπήρχε η χρήση αυτής της ουσίας ή και άλλως ουσιών, με βεβαιότητα», έχει εξηγήσει σε προηγούμενες δηλώσεις του ο κ. Λέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.