ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Λέων για υπόθεση Πάτρας: «Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι σιγά σιγά μιλούν για εγκληματική ενέργεια»

Θα διερευνηθεί από τους ειδικούς η ύπαρξη ουσιών, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό

Γ.Λέων για υπόθεση Πάτρας: «Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι σιγά σιγά μιλούν για εγκληματική ενέργεια»

Οι αστυνομικές αρχές, φαίνεται πώς έχουν σχηματίσει σαφή εικόνα για την υπόθεση της Πάτρας, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ολόκληρη η χώρα, προκειμένου να βγει στο φως η αιτία του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας.

Η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται, κατά ένα μέρος, στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, που απεβίωσε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Θα διερευνηθεί από τους ειδικούς η ύπαρξη ουσιών, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

«Όλο και περισσότεροι συνάδελφοι σιγά σιγά μιλούν για εγκληματική ενέργεια»

Σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν καλεσμένος την Δευτέρα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος τις τελευταίες μέρες με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στα Social Media προσπαθεί να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

«Όλο και περισσότεροι συνάδερφοι μιλούν για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας» είπε αρχικά ο κ. Λέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση στοχοποιώντας οποιονδήποτε άνθρωπο» διευκρίνισε και συμπλήρωσε πως «εμείς είμαστε επιστήμονες και με βάση αυτά τα ευρήματα έχουμε πει πολλές φορές ότι ουσιαστικά από τη στιγμή που δεν έχουμε ένα ισχυρό γενετικό υπόβαθρο να συνδέει αυτούς τους τρεις θανάτους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η διάκριση θα είναι: ή κάτι εξαιρετικά σπάνιο, ή να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.