ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Γ.Λέων για υπόθεση Σταυρούλας: «Διαπιστώθηκε πως φορούσε εσώρουχα και όχι μαγιό – Ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά θάνατον»

Θα γίνει και τρίτη ιατροδικαστική εξέταση για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Γ.Λέων για υπόθεση Σταυρούλας: «Διαπιστώθηκε πως φορούσε εσώρουχα και όχι μαγιό – Ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά θάνατον»

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Σταυρούλας Γκουγκουλιά που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη, το μεσημέρι του Σαββάτου (9/3) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «διαπιστώθηκε πως φορούσε εσώρουχα και όχι μαγιό. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη κοπέλα ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά θάνατον».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Διαπιστώθηκε πως φορούσε εσώρουχα και όχι μαγιό. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη κοπέλα ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά θάνατον.

Η πρώτη διαδικασία δεν ήταν εύστοχη, γιατί δεν είναι ληφθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις. Εδώ έχουν πάει οι ιστολογικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ελπίζουμε πως η αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί εκεί».

Να υπενθυμιστεί πως άταφη παραμένει η σορός της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη τον περασμένο Αύγουστο και βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα ανοιχτά του Πόρου, ωστόσο βρισκόταν επί έξι μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά.

Μετά την ενδελεχή έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στη λήψη ιστών και οργάνων από τη σορό.

Αφού έγινε αυτό, αναμενόταν ότι το πτώμα της θα παραδοθεί στην οικογένειά της, ώστε να γίνει η κηδεία της.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, καθώς η βιολογική της οικογένεια ζήτησε να γίνει και τρίτη ιατροδικαστική εξέταση για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.