ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Λέων για υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία παραμένουν ίδια – Οι ιατροδικαστές δίνουν τις λύσεις»

«Έχουμε ένα αρχικό πόρισμα που εμπλουτίζεται»

Γ.Λέων για υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία παραμένουν ίδια – Οι ιατροδικαστές δίνουν τις λύσεις»

Γρηγόρης Λέων μέσω τηλεοπτικών δηλώσεων που παραχώρησε σχολίασε την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τόνισε ότι τα στοιχεία δεν έχουν αλλάξει.

Συγκεκριμένα, μίλησε στον ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε ως έγκλημα την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, διευκρινίζοντας πως οι ιατροδικαστές δίνουν την λύση σε τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «έχουμε ένα αρχικό πόρισμα που εμπλουτίζεται και οι αρχικοί ιατροδικαστές έχουν μια μικρή μετακίνηση και συγκλίνουν με την άποψη της επανεκτίμησης. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία, τα στοιχεία παραμένουν ίδια. Οι πρώτοι ιατροδικαστές τα εξέτασαν με τα δεδομένα που είχαν εκείνη την στιγμή, στην πορεία έχουμε διαφορετικά στοιχεία».

Επίσης, σημείωσε ότι η κατάληξη της διερεύνησης των περιστατικών είναι κοινή και επομένως δεν προκύπτει κάποιο «επιστημονικό κενό», που θα μπορούσε ίσως να αξιοποιηθεί από κάποιους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξέδωσε γραπτή δήλωση με την οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «ότι στο τέλος αυτή η δικαστική τραγωδία που μοναδικό θύμα έχει την κα κατηγορουμένη, θα κριθεί μόνο από τους φυσικούς της Δικαστές και όχι από τηλεπερσόνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.