ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Λυγγερίδης: «Να είστε υπερήφανοι για το παιδί μου – Έπεσε στο καθήκον» λέει ο πατέρας του

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίσθηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα

Γ.Λυγγερίδης: «Να είστε υπερήφανοι για το παιδί μου – Έπεσε στο καθήκον» λέει ο πατέρας του

Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, έχασε τη ζωή του, στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ύστερα από πολυήμερη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίσθηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το League Cup και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα, συγκίνησε στην ομιλία του κατά την ετήσια εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Να είστε υπερήφανοι για το παιδί μου. Όταν τού έλεγα να προσέχει, μού έλεγε ότι “είναι το καθήκον μου”. Λοιπόν, έπεσε στο καθήκον, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός του, όντως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.