ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΓΑΔΑ: Κρατούμενοι προπηλάκισαν τον Ν.Σειραγάκη – Τον μπέρδεψαν με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Ζητούσαν από τους φύλακες να τον ξεκλειδώσουν και να τον… παραδώσουν σε εκείνους

ΓΑΔΑ: Κρατούμενοι προπηλάκισαν τον Ν.Σειραγάκη – Τον μπέρδεψαν με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (22/6) στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όταν και κρατούμενοι -μέλη της σπείρας που πουλούσε προστασία καταστημάτων στα νότια προάστια της Αττικής- προπηλάκισαν τον παιδόφιλο Νίκο Σειραγάκη.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, οι εν λόγω κρατούμενοι φέρεται να τον μπέρδεψαν με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της σπείρας διαπίστωσαν ότι ένα από τα κελιά των κρατητηρίων ήταν κλειδωμένο με λουκέτο και πίστεψαν πως εκεί βρίσκεται ο Μπαγκλαντεσιανός. Τότε, ξεκίνησαν να φωνάζουν και να απειλούν τον κρατούμενο που ήταν μέσα στο κελί, ενώ ζητούσαν από τους φύλακες να τον ξεκλειδώσουν και να τον… παραδώσουν σε εκείνους!

Εντούτοις, στο συγκεκριμένο κελί βρισκόταν Σειραγάκης, τον οποίο οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει στα κρατητήρια των ανδρών, αντιλαμβανόμενοι την ένταση που προκαλούσε η παρουσία του καταδικασμένου παιδόφιλου στα γυναικεία κρατητήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως την ίδια ημέρα οι συλληφθέντες για το κύκλωμα προστασίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για το φαγητό που τούς διέθεσε η ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα οι δεσμοφύλακες να αναγκαστούν να τους αντικαταστήσουν τις φακές με… παστίτσιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.