ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλάτσι: Συνελήφθη 68χρονη που έταζε χρήματα από το ΕΣΠΑ σε ιδιοκτήτες βρεφονηπιακών σταθμών

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γαλάτσι: Συνελήφθη 68χρονη που έταζε χρήματα από το ΕΣΠΑ σε ιδιοκτήτες βρεφονηπιακών σταθμών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη, χθες κατά τις μεσημβρινές ώρες στο Γαλάτσι, μια 68χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα παρουσιαζόταν ως σύμβουλος επενδύσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕΣΠΑ, πείθοντας ιδιοκτήτες εταιρείας ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης βρεφονηπιακών σταθμών ότι θα τους εντάξει στο ανωτέρω χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που υπολογίζεται ότι έχει αποκομίσει η 68χρονη από την εγκληματική της δραστηριότητα ανέρχεται τουλάχιστον σε 150.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.