ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαστούνη: Συνελήφθη άνδρας που πυροβόλησε από το μπαλκόνι και τραυμάτισε στην κοιλιά περαστικό οδηγό

Στην κατοχή του δράστη βρήκαν το αεροβόλο, έναν γεμιστήρα με 15 μεταλλικά σφαιρίδια και μια μεταλλική φύσιγγα πεπιεσμένου αέρα

Γαστούνη: Συνελήφθη άνδρας που πυροβόλησε από το μπαλκόνι και τραυμάτισε στην κοιλιά περαστικό οδηγό

Ένας άνδρας, πυροβόλησε από το μπαλκόνι του με αεροβόλο όπλο τον οδηγό ενός οχήματος που περνούσε κάτω από το σπίτι του στη Γαστούνη, με αποτέλεσμα το μεταλλικό σφαιρίδιο να σπάσει το παρμπρίζ τραυματίζοντάς τον

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης και ο άτυχος άνδρας κατέφυγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί έβγαλαν από το τραύμα που υπέστη στην κοιλιακή του χώρα ένα υπόλειμμα του μεταλλικού σφαιριδίου και το παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας.

Στη συνέχεια, εκείνοι βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος του και άλλο ένα μεταλλικό θραύσμα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί μαζί με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Πύργου και του τμήματος Πηνειού εντόπισαν το μπαλκόνι από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός και συνέλαβαν τον δράστη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του βρήκαν το αεροβόλο, έναν γεμιστήρα με 15 μεταλλικά σφαιρίδια και μια μεταλλική φύσιγγα πεπιεσμένου αέρα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.