ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Κλαυδία απέδειξε ότι «Τίποτα δεν χάνεται-Τίποτα δεν ξεχνιέται» από Πόντο μέχρι Κύπρο...

Γαύδος: Πεδίο υποδοχής παράνομων αλλοδαπών – Άλλοι 44 έφθασαν το πρωί του Σαββάτου

Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν είχε σημαία της Ινδονησίας

Γαύδος: Πεδίο υποδοχής παράνομων αλλοδαπών – Άλλοι 44 έφθασαν το πρωί του Σαββάτου

Στη διάσωση 44 παράνομων αλλοδαπών που επέβαιναν σε σκάφος με σημαία Ινδονησίας, προχώρησαν οι δυνάμεις του Λιμενικού.

Οι μετανάστες εντοπίστηκαν 24 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου και μετεπιβιβάστηκαν σε πλοίο της Frontex.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης και από εκεί ως… είθισται θα σταλούν στην Αττική για την λήψη επιδομάτων και τον τουρισμό τους στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.