ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Γεμάτος χρέη ο Απόστολος Λύτρας – Χρωστά 2.000 ευρώ ενοίκιο και μισθούς σε 11 άτομα

Στενός του συνεργάτης πλήρωσε από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει σήμερα στην Κρήτη

Γεμάτος χρέη ο Απόστολος Λύτρας – Χρωστά 2.000 ευρώ ενοίκιο και μισθούς σε 11 άτομα

Πολλαπλά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος θα οδηγηθεί στη φυλακή μετά τον εισαγγελέα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι «πνιγμένος» στα χρέη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται πως έχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του, Σοφία, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του. Μάλιστα, στενός του συνεργάτης πλήρωσε από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει σήμερα στην Κρήτη.

Την ίδια στιγμή, και οι ασκούμενοι δικηγόροι που υπάρχουν στο γραφείο του έχουν συνεισφέρει από την τσέπη τους για τις επαγγελματικές ανάγκες του.

Θα μπει στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Σήμερα το πρωί στις 09:00 πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.