ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γέρακας: 67χρονος πυροβολήθηκε στο χέρι σε γλέντι – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί άσκοπα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρας

Γέρακας: 67χρονος πυροβολήθηκε στο χέρι σε γλέντι – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Άλλος ένας τραυματισμός σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (31/1) από άσκοπους πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή του Γέρακα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια γλεντιού που έλαβε χώρα μέσα σε καταυλισμό Ρομά, άγνωστος άρχισε να πυροβολεί άσκοπα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 67χρονου στο χέρι. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες, με τους γιατρούς να του αφαιρούν μία βολίδα από το χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.