ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γέρακας: «Τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν μιλήσει» λέει ο αδερφός του 13χρονου με το αεροβόλο

Πληροφορίες ότι θα αλλάξει σχολικό περιβάλλον

Γέρακας: «Τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν μιλήσει» λέει ο αδερφός του 13χρονου με το αεροβόλο

Σε δηλώσεις προχώρησε ο αδερφός του 13χρονου μαθητή από τον Γέρακα που εμφανίστηκε στο σχολείο με αεροβόλο και πλαστικές σφαίρες.

Όπως είπε ο αδερφός του 13χρονου «υπήρχε μία ομάδα μαθητών που τον απειλούσε, του συμπεριφερόταν άσχημα και φτάσαμε, είχε ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και δεν τον βοήθησε, και φτάσαμε στο σημείο να τον χτυπήσουν πριν 3-4 μέρες, τον απείλησαν αν πει κάτι θα τον περιμένουν έξω από το σχολείο και θα τον σκοτώσουν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια είχε ενημερώσει τη διευθύντρια του σχολείου ότι ο 13χρονος δεχόταν bullying και τους απάντησαν ότι τα παιδιά που κάνουν το bullying «είναι παραβατικά στοιχεία» και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Γέρακας -αδερφός 13χρονου με το αεροβόλο: Πληροφορίες ότι θα αλλάξει σχολικό περιβάλλον

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο αδερφός του 13χρονου θα υπάρξει απόφαση από το σχολείο για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για το παιδί, το οποίο όπως υποστήριξε ο αδερφός του δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και δεν είχε τσακωθεί με κανέναν.

Παράλληλα, ο αδερφός του παιδιού ανέφερε ότι η κοινωνική λειτουργός και η ψυχολόγος τους είπαν η οικογένεια να μην τιμωρήσει τον 13χρονο, καθώς τους ανέφεραν ότι έχει καταλάβει το λάθος του.

Ωστόσο, ο αδερφός του επισήμανε ότι η οικογένεια επιθυμεί την τιμωρία του παιδιού από το σχολείο, αλλά όχι στην αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε ότι γνωρίζει το παιδί και την οικογένειά του κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό και σεμνό νεαρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.