ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γιαννιτσά: Μητέρα κατήγγειλε πώς δασκάλα κούρεψε τον 5χρονο γιο της – «Του δημιούργησαν τραύμα» (βίντεο)

«Μαμά, η κυρία μου είπε πως εάν δεν κόψω τα μαλλιά μου, θα καλέσει την αστυνομία"»

Γιαννιτσά: Μητέρα κατήγγειλε πώς δασκάλα κούρεψε τον 5χρονο γιο της – «Του δημιούργησαν τραύμα» (βίντεο)

Μια μητέρα από τα Γιαννιτσά, έκανε μια σοβαρή καταγγελία σε βάρος του νηπιαγωγείου όπου φοιτά ο 5χρονος γιος της, καθώς ανέφερε πως τον κούρεψαν χωρίς να πάρουν την έγκριση τόσο του παιδιού όσο και της ίδιας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το παιδί στα Γιαννιτσά έχει δει και θαυμάζει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε από τη μητέρα του να το κουρέψει κατά τα πρότυπα του Βρετανού πρώην ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε η ίδια, «το σχολείο στα Γιαννιτσά αποφάσισε να το κουρέψει, χωρίς να έχει δώσει η ίδια έγκριση και δημιουργώντας στο παιδί τραύμα, απειλώντας το παράλληλα με την αστυνομία».

«Τα μαλλάκια του τα μεγαλώναμε για αρκετούς μήνες, γιατί ήθελε ο μικρός λόγω ποδοσφαίρου και της αδυναμίας στον Μπέκαμ, να μοιάζει σε αυτόν» ανέφερε αρχικά για το συμβάν στα Γιαννιτσά η μητέρα του.

«Το παιδί το έχουν κατακουρέψει. Όταν πήγε στο σχολείου, του είπε μία από τις δασκάλες εάν κουρεύτηκε και το συνεχάρη. Μετά είπε σε εμένα γιατί δεν τα πήραμε λίγο παραπάνω και πέφτουν μπροστά στα μάτια του, με εμένα να απαντάω πως τα μαζεύουμε σε κοτσίδα. Γυρνάει και μου λέει τι χαζά είναι» συνέχισε η μητέρα στην καταγγελία της στο Mega.

«Όταν ήρθε το απόγευμα ο μικρός στο σπίτι, μου λέει “μαμά, πάμε να κόψω τα μαλλιά μου. Μαμά, η κυρία μου είπε πως εάν δεν κόψω τα μαλλιά μου, θα καλέσει την αστυνομία”» πρόσθεσε η μητέρα στην ίδια καταγγελία.

Την επόμενη ημέρα, όταν πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο, η μητέρα είδε πως έλειπαν παραπάνω από τα μισά μαλλιά του.

«Ζήτησα από το παιδί να μου πει ποιος του το έκανε και ακόμα δεν μου έχει πει κάτι» είπε η γυναίκα στα Γιαννιτσά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.