ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γιώργος Κυπαρίσσης: «Σκεφτόμουν ότι θα πάρουν τα λεφτά και θα με σκοτώσουν» – Συγχωρεί τους απαγωγείς τους

Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή

Γιώργος Κυπαρίσσης: «Σκεφτόμουν ότι θα πάρουν τα λεφτά και θα με σκοτώσουν» – Συγχωρεί τους απαγωγείς τους

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στον τρόμο που έζησε επί δύο μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, αλλά όπως είπε τους συγχωρεί.

Μεταξύ των απαγωγέων φέρεται να είναι και μια γυναίκα. Κατηγορείται ότι συμμετείχε στην παρακολούθηση πριν από την απαγωγή και ότι έβρισκε τα κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες.

«Έχω στενοχωρηθεί που είναι μια γυναίκα που έχει και παιδιά από ότι άκουσα. Είναι κρίμα η κοπέλα να αφήσει την οικογένειά της. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπλέχτηκε σε όλη αυτή την διαδικασία. Γιατί και εγώ παιδιά έχω και καταλαβαίνω», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα πέρασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τους δυο μήνες αυτό σκεφτόμουν. Θα πάρουν τα λεφτά και θα με σκοτώσουν. Γι’αυτό είπα ευχαριστώ που δεν με καθάρισαν κιόλας. Γιατί μπορεί να με καθάριζαν και να ήμουν αγνοούμενος», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.