ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιος του βαρυποινίτη Βασίλη Βαρελά ο 15χρονος που μαχαίρωσε τον 28χρονο έξω από κλαμπ στην Καλαμάτα

Εκτός από τον 15χρονο κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή ένας 18χρονος και ένας 21χρονος

Γιος του βαρυποινίτη Βασίλη Βαρελά ο 15χρονος που μαχαίρωσε τον 28χρονο έξω από κλαμπ στην Καλαμάτα

Ο 15χρονος που μαχαίρωσε έναν 28χρονο Αρμένιο έξω από κλαμπ της Καλαμάτας, είναι γιος του καταδικασμένου, ως ηθικού αυτουργού, για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις 2 ετών γιου του τον Νοέμβριο του 2011, Βασίλη Βαρελά. varelas

Εκτός από τον 15χρονο, κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας ενώ με τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι μπλέχτηκε στον καβγά ένα ακόμα άτομο από την παρέα των νεαρών.

Επίσης, κατηγορείται και ένας Αρμένιος φίλος του παθόντα για ψευδή κατάθεση, γιατί αρχικά αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής, ενώ κατηγορείται ότι συμμετείχε και στον καβγά.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν φέρει τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.