ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γκάζι: Επέστρεψε στην Κρήτη ο 28χρονος που πήρε εξιτήριο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς (φώτο)

Ο ίδιος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Γκάζι: Επέστρεψε στην Κρήτη ο 28χρονος που πήρε εξιτήριο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς (φώτο)

Ο 28χρονος Γιάννης, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, επέστρεψε στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, στο αεροδρόμιο πήγαν για να τον υποδεχθούν συγγενείς και φίλοι. Ο ίδιος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο 28χρονος επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, τα Μάλια, με εμφανή τα σημάδια από τον τραυματισμό του, μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο αδερφός του, ο 34χρονος Δημήτρης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Παράλληλα, σήμερα, ο 28χρονος Φραγκίσκος, που είναι φίλος των δύο αδελφών, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στην άνω γνάθο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.