ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γκάζι: Η επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

«Είχαμε ήδη κλείσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση

Γκάζι: Η επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, έξω από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και τους 3 τραυματίες νωρίτερα σήμερα Σάββατο 16/12, εξέδωσε ανακοίνωση διαχωρίζοντας την θέση του από το αιματηρό γεγονός.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και οι αρχικές εικασίες των Αρχών ανέφεραν ότι μπορεί το μαγαζί να ήταν ο στόχος των πυροβολισμών.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα έγινε ξεκάθαρο πως προηγήθηκε ένας καβγάς και έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει και το ίδιο το γνωστό κλαμπ με μια ανάρτηση στα stories του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, πως δεν εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό.

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα πως το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί», αναφέρει η ανάρτηση του γνωστού κλαμπ στο Γκάζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τραυματίες «βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή», δήλωσαν ο πατέρας και οι συγγενείς του 28χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.