ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς κατά των τριών ανδρών έξω από το κλαμπ

Ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί 4 φορές εναντίον των τριών Κρητικών

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς κατά των τριών ανδρών έξω από το κλαμπ

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά των τριών Κρητικών που σημειώθηκε στις 06:59 το πρωί του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι δημοσιεύθηκε στο Tik Tok.

Το οπτικό υλικό που έχει διάρκεια 41 δευτερόλεπτα, δείχνει την παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το ανθρακί Range Rover.

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα 7 ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Ξαφνικά ξεκινάει ο καβγάς και τότε ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί 4 φορές εναντίον των τριών Κρητικών. Στη συνέχεια, με αργά βήματα κατευθύνονται προς το όχημά τους και φεύγουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκληρές εικόνες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.