ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού ταξί – Του επιτέθηκε άγνωστος

«Ρε φίλε τι φταίει ο άνθρωπος με το ταξί, επαγγελματίας είναι»

Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού ταξί – Του επιτέθηκε άγνωστος

Οδηγός ταξί, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όπως καταγγέλλει ο οδηγός, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν έφτασε στο σημείο όπου τον είχε καλέσει μια γυναίκα για να την παραλάβει.

Ειδικότερα, λίγο πριν ανοίξει την πίσω πόρτα του ταξί, ένας νεαρός που την ακολουθεί, την αποτρέπει να μπει μέσα και σύμφωνα με τον οδηγό του κινείται βίαια απέναντί της.

Τότε ο οδηγός βγαίνει από την θέση του και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο νεαρός αρχίζει να τον γρονθοκοπεί με μανία.

Μάλιστα, σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακούγεται κάποιος περαστικός να λέει στον νεαρό: «Ρε φίλε τι φταίει ο άνθρωπος με το ταξί, επαγγελματίας είναι και σταμάτησε να πάρει μια κούρσα, γιατί του επιτίθεσαι;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι και με κάταγμα στη μύτη και στο μέτωπο, ενώ κατέθεσε μήνυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.