ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε πάρκο και «καρφώθηκε» σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα (φωτό)

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες

Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε πάρκο και «καρφώθηκε» σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα (φωτό)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα (19/9) σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, από το οποίο δεν προέκυψαν, ευτυχώς, τραυματίες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 7, ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε προκαλέσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα άλλο ατύχημα στην οδό Αγίου Γερασίμου και οδηγούσε μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, προσπάθησε να ξεφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσα στο αστικό ιστό και σε σημείο που συνήθως τέτοια ώρα κυκλοφορεί αρκετός κόσμος.

Ωστόσο, η οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο, «μπούκαρε» σε ένα παρκάκι και αφού «ξήλωσε» μερικά παγκάκια και κάδους, βγήκε στη Γρ. Λαμπράκη και έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα οχήματα και σε ένα ταξί που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Και αφού διαπίστωσε πως δεν είχε τραυματιστεί, η γυναίκα βγήκε ατάραχη από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε να διαφύγει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, κάποια άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της και την ακινητοποιήσαν, μέχρι να φτάσουν άντρες της αστυνομίας για να την παραλάβουν και να την οδηγήσουν στο τμήμα για εξηγήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.