
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Γλυφάδα καθώς μαθητές μέσα σε διάστημα 3 ημερών έβαλαν τουλάχιστον 7 φορές φωτιά σε χώρους του σχολείου!
Μάλιστα, όπως αναφέρουν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η διευθύντρια δεν έχει ενημερώσει τις Αρχές.
Οι μαθητές έβαλαν φωτιά στις τουαλέτες του κτιρίου αλλά σε κάδους σκουπιδιών εντός του σχολείου.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι καθηγητές κατάφεραν μόνοι τους να περιορίσουν τις φλόγες, προτού πάρουν μεγαλύτερη διάσταση και επεκταθεί περαιτέρω η φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές έβαλαν 1 φωτιά την προηγούμενη Δευτέρα (8/12), 4 την Τρίτη (9/12) και 2 την Τετάρτη (10/12).
Σύμφωνα με την καταγγελία, αν και οι φωτιές μπορεί να προκαλέσουν τον τραυματισμό των μαθητών, η διευθύντρια του σχολείου δεν έχει ενημερώσει την αστυνομία ώστε να προχωρήσει σε ανακρίσεις και συλλήψεις.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζητά λύση για τη μανία των μαθητών που βάζουν καθημερινά φωτιές ώστε να μην κινδυνέψουν τα παιδιά τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.