ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε η Καρολάιν στις σημειώσεις της – «Τον αγαπάω τόσο & ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση»

«Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Σκέφτομαι να φύγω»

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε η Καρολάιν στις σημειώσεις της – «Τον αγαπάω τόσο & ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση»

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που είχαν η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της τηλέφωνο η 20χρονη φαίνεται ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από το 2019.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς εκείνης της χρονιάς η Καρολάιν αναφέρει στις σημειώσεις της:

«Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδερφή μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να είμαι με τον Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Η κοπέλα είναι ερωτευμένη, θέλει να φύγει γιατί δεν είναι ευτυχισμένη και αυτό αποτυπώνεται στις σημειώσεις της. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ακόμη είναι έγκυος, αναφέρει:

«Τον αγαπάω αλλά δεν είμαι χαρούμενη. Δεν θα με αφήσει να φύγω όμως έτσι. Έπρεπε να έχω φύγει πριν του πω ότι είμαι έγκυος. Τώρα χωρίς χρήματα δεν μπορώ να πάω πουθενά και θα μου πάρει χρόνο μέχρι να μαζέψω αρκετά για να φύγουμε. Το άλλο θέμα είναι το που θα πάω και πως θα φύγω με τη μικρή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.