Γλυκά Νερά: «Χειριστικός ο Αναγνωστόπουλος – Η Καρολάιν ήθελε να φύγει με το παιδί» λέει η ψυχική σύμβουλος

«Οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της», λέει η κυρία Ελένη Μυλωνοπούλου

Γλυκά Νερά: «Χειριστικός ο Αναγνωστόπουλος – Η Καρολάιν ήθελε να φύγει με το παιδί» λέει η ψυχική σύμβουλος

Στοιχεία για το χαρακτήρα του γάμου με την Καρολάιν Κράουτς την οποία δολοφόνησε μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, παραθέτει αυτή την ώρα, με την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Η μάρτυρας περιγράφει τον κατηγορούμενο ως ένα χειριστικό άνθρωπο που ήλεγχε απολύτως την Καρολάιν και επισήμανε ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η 20χρονη κοπέλα της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρας ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάθεσή της συνεχίζεται. Ο κατηγορούμενος παρακολουθεί με προσοχή την κυρία Μυλωνοπούλου και κρατάει συνεχώς σημειώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.