ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γρεβενά: Σύλληψη 51χρονου για διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας – Μαχαίρωσε τους δύο συγκατοίκους του

Ο δράστης φιλοξενούνταν στην οικία των θυμάτων στα Γρεβενά

Γρεβενά: Σύλληψη 51χρονου για διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας – Μαχαίρωσε τους δύο συγκατοίκους του

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών νοσηλεύεται ένας 73χρονος άνδρας, καθώς και μια 45χρονη γυναίκα, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκαν από τον 51χρονο συγκάτοικό τους, ο οποίος φιλοξενούνταν στην οικία των θυμάτων στα Γρεβενά.

Η απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε μετά από καβγά που ξέσπασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα και ένα τέταρτο μετά ο δράστης συνελήφθη.

Ο 51χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 73χρονου και μίας 45χρονης.

Ειδικότερα, σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, ο 51χρονος ημεδαπός, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), τραυμάτισε τους προαναφερόμενους ημεδαπούς. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.