ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο σύντροφός της υπό την απειλή όπλου – Έκπληκτοι οι αστυνομικοί με όσα βρήκαν

Στο εσωτερικό της οικίας του ζευγαριού εντοπίστηκαν δύο πιστόλια & ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα και δίποδο

Γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο σύντροφός της υπό την απειλή όπλου – Έκπληκτοι οι αστυνομικοί με όσα βρήκαν

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γειτονιά της Νέας Ιωνίας, με τους περίοικους να αναστατώνονται από τις γυναικείες φωνές που προέρχονταν από σπίτι της περιοχής, και οι οποίες παρέπεμπαν σε ξυλοδαρμό.

Κάποιος από τους γείτονες ειδοποίησε την αστυνομία, και άμεσα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους γείτονες να τους υποδεικνύουν το σπίτι από το οποίο ακούγονταν οι φωνές.

Οι άνδρες της αστυνομίας χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξε ένας άνδρας που τους ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διέκριναν μία γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία φαινόταν να τους κάνει κάποια νοήματα.

Τελικά, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα στο σπίτι και η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από το σύντροφό της υπό την απειλή όπλου.

Μετά από έρευνα στο εσωτερικό της οικίας εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα και δίποδο.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου αμφότεροι να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις για ό,τι συνέβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στην έρευνα έχει εμπλακεί και η ασφάλεια λόγω της ιδιαιτερότητας του πολεμικού όπλου που βρέθηκε στην κατοχή του άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.