ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Hράκλειο: Υπάλληλοι υδροδότησης τρύπησαν καλώδιο της ΔΕΗ και προκάλεσαν εκρήξεις

Μετά τις εκρήξεις, καλώδιο έπιασε φωτιά και το ρεύμα κόπηκε άμεσα στην ευρύτερη περιοχή

Hράκλειο: Υπάλληλοι υδροδότησης τρύπησαν καλώδιο της ΔΕΗ και προκάλεσαν εκρήξεις

Τυχεροί στάθηκαν υπάλληλοι της ΔΕΥΑΗ, που πραγματοποιούν εργασίες υδροδότηση στο Ηράκλειο, καθώς παραλίγο να τους χτυπήσει ρεύμα 20.000 Volt.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί όταν συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου στην προσπάθεια του να ανοίξει κανάλι από όπου θα περνούσαν δίκτυα ύδρευσης έσκαβαν στην οδό Ντεντιδάκηδων (παράλληλη της Καλοκαιρινού), στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Οι εργάτες προχωρούσαν τα έργα με βάση τα σχέδια. Και ενώ όλα έδειχναν ότι εξελίσσονται ομαλά, ξαφνικά ακούστηκαν δύο έντονες εκρήξεις, με αποτέλεσμα τα καλώδια να πιάσουν φωτιά.

Παράλληλα, αναβόσβησαν τα φώτα, ενώ στη συνέχεια κόπηκε το ρεύμα σε μια μεγάλη περιοχή του κέντρου και ειδικότερα στην Αγία Τριάδα.

Στην περιοχή των εργασιών επικράτησε πανικός και αναστάτωση, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το cretapost, τα σχέδια που είχε στη διάθεσή του το συνεργείο δεν έδειχνε ότι υπήρχε κάποιο καλώδιο της ΔΕΗ.

Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν στο σημείο υπάλληλοι της ΔΕΗ οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους από την ΔΕΥΑΗ ότι ήταν πολύ τυχεροί, αφού το τρυπάνι με το οποίο έσκαβαν χτύπησε σε καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης.

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ προχώρησαν άμεσα σε επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ παραμένει άγνωστο εάν –τουλάχιστον για σήμερα- θα συνεχιστούν ή όχι οι εργασίες ύδρευσης στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.