ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου καταγγέλλει: «Δύο αλήτισσες με έβρισαν και μού έσπασαν το αυτοκίνητο» (βίντεο)

Έδειξε το όχημά της να έχει γρατζουνιές και σπασίματα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου καταγγέλλει: «Δύο αλήτισσες με έβρισαν και μού έσπασαν το αυτοκίνητο» (βίντεο)

Σε καταγγελία πως άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό της, ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί φραστική επίθεση, προχώρησε μέσω βίντεο στο Instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο υλικό που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου «παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου.

Με πλησιάζουν δύο αλήτισσες, οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά, διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές.

Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να τις αλλάξω και συνεχίζω, προκειμένου να πάω στο σπίτι μου».

Δείχνοντας το όχημά της να έχει γρατζουνιές και σπασίματα, μεταξύ αυτών και έναν κατεστραμμένο καθρέφτη, επισήμανε:

«Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή, βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή».

Τέλος, εξέφρασε την απορία της «γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.