Η ανακοίνωση του ιδιωτικού σχολείου για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου μαθητή

Όπως αναφέρεται από τη διεύθυνση θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες

Η ανακοίνωση του ιδιωτικού σχολείου για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου μαθητή

Ανακοίνωση εξέδωσε το ιδιωτικό σχολείο με αφορμή το άγριο περιστατικό μπούλινγκ το οποίο σημειώθηκε μέσα στο χώρο του με θύμα έναν 15χρονο μαθητή.

Όπως αναφέρεται από τη διεύθυνση θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών.

Παράλληλα, έχει υποβληθεί αίτημα για ΕΔΕ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες εκπαιδευτικών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας ότι εντός τής ημέρας (3/4/2023) θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων). Ομοίως υπεβλήθη ήδη κατεπείγον αίτημα για Ενορκη Διοικητική Εξέταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών σχετικά με το συμβάν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.