ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε συνολικά 17 διαρρήξεις σε περιοχές των Τρικάλων – Ποια η λεία των δραστών

Για τις νέες υποθέσεις σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε συνολικά 17 διαρρήξεις σε περιοχές των Τρικάλων – Ποια η λεία των δραστών

Η Ασφάλεια Τρικάλων, σχεδόν ενάμισι μήνα μετά την εξάρθρωση της σπείρας που δρούσε στα σπίτια της Θεσσαλίας και τη σύλληψη ενός μέλους της που είχε τραυματίσει αστυνομικό σε περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, προχώρησε στην εξιχνίαση άλλων 9 διαρρήξεων ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 17.

Ήταν 13 Αυγούστου όταν ο δράστης, στην προσπάθειά του να “σπάσει” το μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε., ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς μέσα σε κατοικημένη περιοχή με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πεζοδρόμια, να εμβολίσει ένα περιπολικό και να τραυματίσει σοβαρά στο αριστερό πόδι τον αστυνομικό που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων!

Ο “ραλίστας” συνελήφθη και στο αυτοκίνητο, το οποίο έφερε παραποιημένες πινακίδες κυκλοφορίας, βρέθηκαν 5.280 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και αθλητικά παπούτσια που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα μαζί με τέσσερις συνεργούς του σε ένα σπίτι, από το οποίο είχαν αρπάξει 6.080 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, από τις 8 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου, η σπείρα είχε διαρρήξει άλλα επτά σπίτια στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας με λεία μετρητά, κοσμήματα, τηλεοράσεις, tablet και άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 15.750 ευρώ.

Όμως, η προανάκριση συνεχίζεται και εξιχνιάστηκαν άλλες εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει οι δράστες από τις 20 Ιουλίου ως τη σύλληψη του συνεργού τους σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καρδίτσας, τον Παλαμά, την Φαρκαδόνα και τον Βόλο, από τα οποία είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις νέες υποθέσεις σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.