ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε έναν 30χρονο Αφγανό για τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας

Το χρονικό των εμπρησμών

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε έναν 30χρονο Αφγανό για τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός 30χρονου Αφγανού τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/3), για το μπαράζ εμπρησμών στο κέντρο της Αθήνας. 

Ειδικότερα, εμπρησμοί σημειώθηκαν στην Οδό Φυλής σε δύο οχήματα, στην οδό Αγίου Παύλου σε ακόμη ένα ΙΧ και στην Μιχαήλ Βόδα, όπου σημειώθηκε απόπειρα και στο σημείο εντοπίστηκε μπιτόνι εύφλεκτο υγρό με μαντίλι.

Το χρονικό των εμπρησμών

Τρεις νέοι εμπρησμοί σταθμευμένων αυτοκινήτων κόντα στο κέντρο της Αθήνας καταγράφηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά το μπαράζ εμπρησμών πριν από περίπου δύο 24ωρα σε Εξάρχεια και στην οδό Ιουλιανού

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, δύο περιστατικά καταγράφηκαν στις οδούς Μιχαήλ Βόδα και Φυλής, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, και άλλο ένα στον Άγιο Παύλο.

Στο μεταξύ, άλλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα έπιασαν φωτιά στην οδό Φερών, στην Πλατεία Βικτωρίας.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με δύο οχήματα, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ωστόσο τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.