«Πίνω μπάφους και παίζω pro»!

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα στις φυλακές Κορυδαλλού: «Ένα ηχείο παίζει όλη μέρα Μαζωνάκη»

Κρατείται στο Κ3 μαζί με δύο γυναίκες

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα στις φυλακές Κορυδαλλού: «Ένα ηχείο παίζει όλη μέρα Μαζωνάκη»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

«Ένα ηχείο παίζει όλη μέρα Μαζωνάκη» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας για την καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η γιατρός, η οποία έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, κρατείται στο κελί Κ3 μαζί με δύο ακόμη γυναίκες.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης σε δηλώσεις του στον Action24, οι κρατούμενες έχουν τοποθετήσει ένα ηχείο στον προαύλιο χώρο των φυλακών, από το οποίο ακούγονται τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Τον αγαπούσαν τον Γιώργο Μαζωνάκη στις φυλακές. Υπάρχει και ένα ηχείο που παίζει όλη μέρα Μαζωνάκη. Έχουν βάλει ένα ηχείο οι κρατούμενες στο προαύλιο των φυλακών και παίζει όλη μέρα τα τραγούδια του Μαζωνάκη», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, δεν προαυλίζεται στον συγκεκριμένο χώρο. Όπως εξήγησε, υπάρχει οπτική επαφή με ορισμένα κελιά και, όταν άλλες κρατούμενες τη βλέπουν, της φωνάζουν αναφερόμενες στην υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή.

«Δεν βγαίνει η γιατρός στον προαύλιο χώρο γιατί υπάρχει οπτική επαφή του προαύλιου χώρου από κάποια κελιά και όταν τη βλέπουν συγκρατούμενές της φωνάζουν ότι σκότωσε τον Μαζωνάκη», ανέφερε.

Οι δύο συγκρατούμενές της

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επίτιμος πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, η Ιωάννα Γάκα βρίσκεται στο ίδιο κελί με δύο ακόμη κρατούμενες.

Για τη μία, ηλικίας περίπου 70 ετών, είπε ότι κρατείται για υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος των παιδιών της, ενώ για τη δεύτερη, περίπου 40 ετών, ανέφερε ότι κρατείται για υποθέσεις ναρκωτικών και βρίσκεται υπό προστασία, καθώς έχει δώσει πληροφορίες στις Αρχές.

Ο κ. Καλλιακμάνης αναφέρθηκε παράλληλα σε εργασίες που χρειάστηκε να γίνουν στο κελί, καθώς και σε αντικείμενα που ζήτησε η γιατρός για την καθημερινότητά της.

«Ζήτησε πιστολάκι που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά της. Ζήτησε να φτιαχτούν κάποια πράγματα γιατί το κελί το είχε κάνει χάλια η Μουρτζούκου, η οποία ήταν ιδιαίτερα επιθετική και στη φυλακή και απειλούσε συγκρατούμενες», ανέφερε.

Όπως είπε, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο κελί λόγω της συμπεριφοράς της.

Η Ιωάννα Γάκα και ο σύζυγός της οδηγήθηκαν στη φυλακή στις 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της υπόθεσης του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο γιατροί αντιμετωπίζουν κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο διά παραλείψεως. Η υπόθεση βρίσκεται σε δικαστική εξέλιξη και οι κατηγορίες σε βάρος τους δεν αποτελούν δικαστική κρίση ενοχής.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.