ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Η οικογένεια του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια στου Ρέντη είχε χάσει το άλλο της παιδί σε τροχαίο

Ο 18χρονος μαζί με τον 16χρονο αδερφό του ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα, που προσήχθησαν από το γήπεδο του Ρέντη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης

Η οικογένεια του 18χρονου που συνελήφθη για τα επεισόδια στου Ρέντη είχε χάσει το άλλο της παιδί σε τροχαίο

Ακόμα ένα «χτύπημα» της μοίρας κρύβεται πίσω από την οικογένεια του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο γήπεδο στου Ρέντη.

Οι γονείς του 18χρονου που ομολόγησε την επίθεση με τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό στου Ρέντη, το 2012 έχασαν το μεγαλύτερό τους γιο, Σωτήρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος τότε γιος τους έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Οι δικοί του, αλλά και οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν ποτέ, καθώς στα social media τους κι όχι μόνο, έχουν φωτογραφίες του αγοριού που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Έντεκα χρόνια μετά ο Σωτήρης δεν έχει ξεχαστεί ούτε μία ημέρα από τους γονείς του. Σήμερα, Κυριακή (10.12.2023) ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακόμα σκληρό χτύπημα, καθώς ο 18χρονος γιος τους, Νίκος συνελήφθη ως ο άνθρωπος που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 18χρονος μαζί με τον 16χρονο αδερφό του ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα, που προσήχθησαν από το γήπεδο του Ρέντη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο τα στοιχεία αλλά και οι καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη σύλληψη του 18χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.